By Veva Buysens

We zijn trots op onze toepassingen van haar die garant staan voor het behoud van de haren van de klant. Een fair deal voor iedereen, dat is onze drive, elke dag opnieuw.

Een goede haartoevoeging waar techniek wetenschappelijk onderbouwd is, is altijd het uitgangspunt van Veva geweest. Een claim die minder eenvoudig is dan het lijkt. Want wat is goed in extensions? Kwaliteitsvolle haren, een goed bevestigingsproduct en een haartoevoeging die zowel esthetisch als op vlak van draagcomfort beantwoord aan de verwachtingen van de klant zonder enige schade aan het kapsel.

Een mooi kapsel, volumineuze haren, een mooie uitstraling …. Dit is wat de klant verwacht en wat wij moeten waarmaken door onze expertise en gedrevenheid. Toch schuilt er achter een haartoevoeging veel meer. De haarschade die we kunnen veroorzaken in de loop der jaren is groot. De manier waarop een kapsel tot stand komt is zeker even belangrijk als de creatie. Het weten hoe een haarstreng, een weave, een volume top geplaatst moet worden in alle opzichten, bedreven en kundig in de meest uiteenlopende aspecten van ons mooi beroep.

De correcte kennis in haaroplossingen en realisaties is een noodzakelijk onderdeel in de salondiensten die de zelfzekerheid van uw klanten verhoogd waardoor je onmisbaar wordt voor je klant. In de eerste plaats is het heel belangrijk dat de haartoevoeging een perfect draagcomfort geeft, perfect aansluit aan het basiskapsel en niet te onderscheiden is van de eigen haren.

Mooie kapsels zijn altijd al gewaardeerd geweest en winnen al jaren aan populariteit. Net daarom zijn haarextensions en weaves zo gegeerd. Daarnaast zijn de verschillende toepassingen die looks geven zo belangrijk. Goed om te weten: wij werken aan het menselijk lichaam en haarschade voorkomen is voor ons heel belangrijk.

MASTERCLASS - PRE-BONDED EXTENSIONS

Wenst u een gespecialiseerde opleiding van hoog niveau te volgen in het toepassen van haarextensions? Dan bent u bij het opleidingscenter van Veva Buysens aan het juiste adres. Met 30 jaar expertise in het plaatsen van alle soorten haarextensions en als educator in het toepassen van extensions over de Benelux komt u terecht bij de haarextensions experts van de Benelux.

Wij staan steeds voor dermatologisch verantwoorde toepassingen. Dit wil zeggen dat de haarextensions steeds op een wijze worden toegepast die geen schade verrichten aan het haar van de klant.

Met deze opleiding onderscheidt u uw salon met de massa als hoogopgeleide extensionist.

De extensions trainingen zijn beschikbaar in verschillende niveaus:

The importance of education is reflected in the quality of the application

Opleiding Masterclass hairsolutions

Niveau: expert

Deze masterclass is bedoeld voor de top extensionspecialisten die verder willen evolueren in verfijnde technieken en het oplossen van haarschade en haarproblemen op een dermatologisch verantwoorde manier. De opleiding kan enkel worden gevolgd na het voltooien van de Basic Intensive en Basic Advanced opleiding.

De masterclass hairsolutions is een traject van 2 tot 3 dagen waarbij je leert inschatten welke oplossingen er voorhanden zijn bij het specifieke probleem en je deze perfect weet uit te voeren. Er wordt intensief gewerkt op de invisible techniek en op het oplossen van verschillende haarproblemen.

Na het volgen van deze opleiding ontvang je een certificaat.

Agenda Masterclass:

  • Oefenhoofd verlengen vanuit helft kort haar en helft botte bob lijn.
  • Verschillende technieken van haartoevoegingen over het oefenhoofd, zoals invisible techniek, pre-bonded minis, enz.
  • Uitgebreide oefening van de verbindingssnit vanuit kort naar lang en bob naar lang.
  • Intensieve training op een dermatologisch verantwoorde toepassing.

Inschrijving

Masterclass

De opleiding gaat door in het opleidingscenter in Kuurne. Bij vragen of opmerkingen kan je ons bereiken via info@vevabuysens.com.

Adres

V Academy

Sint-Katriensteenweg 49
8520 Kuurne

Details

3 dagen naar keuze

Start 10:00
Eind: 17:30

Scroll to Top
Scroll to Top