By Valerie Vandeputte

“Mensen inleiden in de wereld van hairextensions en mijn opgedane kennis doorgeven tijdens trainingen blijft me boeien, dit ondertussen al 14 jaren lang.

De connectie met verschillende kappers, het contact en de dankbaarheid van klanten achteraf, de opportuniteit om het beste uit mensen hun kapsel te halen door het gebruik van haartoevoegingen, de mogelijkheid om bij haarproblemen te helpen zijn één voor één redenen om mijn job nog steeds met veel liefde uit te voeren!

Het belang van een goed adviesgesprek, toepassing, snit en nazorg en de know-how bij de uitvoering bezorgt je vaak een jarenlange trouwe tevreden klant die blind op zijn/haar kapper vertrouwt.
Laat me je hierin helpen, ik sta je graag met raad en daad bij.”

BASIC ADVANCED - TRAINING EXTENSIONS

Wenst u een gespecialiseerde opleiding van hoog niveau te volgen in het toepassen van haarextensions? Dan bent u bij het opleidingscenter van Veva Buysens aan het juiste adres. Met 30 jaar expertise in het plaatsen van alle soorten haarextensions en als educator in het toepassen van extensions over de Benelux komt u terecht bij de haarextensions experts van de Benelux.

Wij staan steeds voor dermatologisch verantwoorde toepassingen. Dit wil zeggen dat de haarextensions steeds op een wijze worden toegepast die geen schade verrichten aan het haar van de klant.

Met deze opleiding onderscheidt u uw salon met de massa als hoogopgeleide extensionist.

De extensions trainingen zijn beschikbaar in verschillende niveaus:

The importance of education is reflected in the quality of the application

Opleiding Basic Advanced

(Gevorderd niveau)

Tijdens de Basic Advanced wordt er tijdens de opleiding op model gewerkt. We starten met de diagnose en voorbereiding van het haar, gevolgd door de haartoevoeging, verbindingssnit en afwerking. Deze opleiding is het vervolg van de Basic Intensive maar kan ook als opfrissingscursus worden gevolgd om de techniek te perfectioneren.

Na het volgen van deze opleiding ontvang je een certificaat.

Dagindeling
10h00 – 17h30 Praktijk op model

  • Diagnose haren model.
  • Voorbereiding haren model en voorbereiding extensions.
  • Haartoevoeging bij het model met het gekozen toepassingssysteem.
  • Verbindingssnit en afwerking.

Aanvraag

Basic Advanced

Bij vragen of opmerkingen kan je ons bereiken via info@vevabuysens.com.

Adres

V Academy

Sint-Katriensteenweg 49
8520 Kuurne

Details

Dinsdag

Start 10:00
Eind: 17:30

Scroll to Top
Scroll to Top